Studiebegeleiding en Advies:

Indien u zich bevindt in de onzekerheid omtrent uw studiekeuze, indien twijfels zich opdringen betreffende de juistheid van uw studierichting, of wanneer u worstelt met het selecteren van een passende studie, dan kan de concentratie op één enkele keuze wellicht een uitdaging vormen. U heeft weliswaar uitgebreid onderzoek gedaan naar mogelijke vervolgstudies, maar desalniettemin heerst er aarzeling. In deze complexe besluitvormingsfase staan wij paraat, in samenwerking met u en indien gewenst, uw ouders, om de mogelijke trajecten en opties te onderzoeken.

Wij streven ernaar om u van passend advies te voorzien, zodat u de studie kunt kiezen die het beste aansluit bij uw persoonlijke interesses en capaciteiten. Het VSQ Advies staat garant voor een weloverwogen studiekeuze. Ons proces begint immer met een oriënterend gesprek, waarbij we inzicht verschaffen in uw specifieke situatie en verwachtingen. Indien u besluit om deel te nemen aan het op maat gemaakte traject, richten we ons op uw vaardigheden, voorkeuren, en drijfveren.

Het doel is dat u met hernieuwd zelfvertrouwen aan de studie begint die werkelijk bij u past. Wij nodigen u uit om dit initiatiegesprek aan te gaan, waarin we uw persoonlijke situatie zorgvuldig bespreken om u optimaal te begeleiden naar een weloverwogen studiekeuze. Ons traject is persoonsgebonden, en we nemen de tijd om uw interesses en motivatie grondig te evalueren, zodat u met overtuiging aan uw studieavontuur kunt beginnen.