Goedendag! Ik zal mij eerst even voorstellen.

Mijn naam is Ruvienna Nicolaas, een enthousiaste onderwijsprofessional en pedagoog, en moeder van twee prachtige kinderen. Ik ben tevens de eigenaresse van Vienna's School Quest, waar ik met passie werk aan het leren van kinderen en jonge adolescenten.

Mijn doel is om leren leuk te maken, en dit te doen vanuit het perspectief van uw kind. Ik geloof dat wanneer kinderen leren op hun eigen manier, ze het plezier van ontdekken ervaren. Elk kind heeft een unieke leerstijl, en het is mijn missie, samen met u als ouder, om die stijl te ontdekken. Wanneer we dit doen, kunnen we persoonlijk en effectief onderwijs bieden, aangepast aan hun behoeften.

In mijn professionele reis heb ik ervaren dat sommige traditionele schoolmethoden beperkend kunnen zijn. Vaak wordt de nadruk gelegd op cijfers en prestatieniveaus, in plaats van op het ontwikkelen van het unieke talent van elk kind. Ik geloof in het creëren van ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Mijn doel is om te luisteren naar de specifieke behoeften van elk kind, zodat ze hun talenten en interesses kunnen ontdekken. Dit zal hen motiveren en het gevoel geven serieus genomen te worden. Hierdoor kunnen ze met vertrouwen werken aan hun toekomst.

Als ervaren onderwijsprofessional werk ik graag samen met u als ouder om uw kind te ondersteunen. Samen kunnen we hun unieke kwaliteiten ontdekken en koesteren. Wanneer kinderen liefdevol geïnspireerd en ondersteund worden, zullen ze hun eigen doelen en ontwikkeling omarmen.

Ik ben vastbesloten om met een open en toegewijde benadering de groei en ontwikkeling van uw kinderen te bevorderen. Laten we samen een plezierige en effectieve leeromgeving creëren waarin uw kinderen kunnen gedijen.